Névnap és dátum script

AUSTRIAN OPEN 2011. - Gál Csaba első hely 70kg

2011, június 5 - 20:02 -- matek

Blogbejegyzés - Forrás: http://galcs.wordpress.com/

Teljes blogbejegyzés illetve videók a fenti linken, valamint a videókat megtalálod a videogalériában is.

"Szóval vasárnap Bécsbe utaztunk, hogy részt vegyek az ottani nyílt bajnokságon.  Külön semmit sem készültem erre versenyre, talán a fogyasztás volt az egyetlen amit céltudatosan erre a napra irányítottam. A verseny célja számomra a gyakorlás volt. A mezőny nem volt túl erős, négy ellenfelemből az utolsó kettő volt az akikkel lehetett jót bunyózni. Amit gyakorolni akartam: fejrúgás,bármilyen , de lehetőleg ne térd, elmozgások és visszatámadások, kéz és láb összekötése. Az első két feladatot tudtam gyakorolni viszont az összekötés már kevésbé volt látható. A nyáron ezeken kívül még a védekezésemen és a mentális oldalamon kell fejlesztenem.

Első ellenfelem lengyel volt ( ez igaz az összesre is :) ) és még tőlem is alacsonyabb és kisebb súlyú. Nem volt túl jó képességű és erős sem, de első mérkőzésnek és gyakorlásnak tökéletes volt. Nem sérültem rajta, kivéve azt hogy az utolsó fejrúgással nem csak az ő homlokát de az én lábfejemet is elrúgtam.

A második mérkőzés egy valamivel jobb képességű és picivel erősebb ellenféllel volt. Megfogtam gyomorra és nagyon gyorsan be akartam fejezni, de végül nem tudtam leütni. Viszont inkább erő állóképességi bunyó volt, így elvettem magamtól a jobb gyakorlás lehetőségét.

A harmadik mérkőzést tartom a legjobbnak. Egy kellően erős, de viszonylag alul képzett lengyel fiúval küzdöttem. Végig technika nélkül jött előre és nagyon közel dolgozott, így már előre megbeszéltük , hogy sok irányváltással és abból történő fogadással dolgozok majd. Ezt sikerült jól megcsinálnom és többször megfogtam gyomorra és combra, így én uraltam a küzdelmet.

A döntőben a tavalyi győztessel, a mostani mezőny legjobbjával kerültem össze. Sok jó dolgot csinált az előző küzdelmeiben és sokat rúgott fejre. Nálam viszont ez nem jött ki annyira. Fejre kétszer próbálkozott, egyszer el is talált, de semmi komoly. Viszont a hátsó belső combosai jók voltak, meg tudta vele törti a bunyómat. Vele szemben is fogtam egy két jobb ritmust és a körmozgások itt is hasznosak voltak. 

A versenyen én lettem a legtechnikásabb férfi versenyző és kaptam egy nagy vödör jó minőségű bébitápszert. 

A Victory csapattal mentünk ki és nagyon sokat segítettek. Sokat számított , hogy Anikó is ( akinek a hangjára nagyon szenzitív a fülem) és a többek is oldalról segítettek."

kategória: 

Új felhasználók

 • Andy
 • Renyka
 • matek3
 • Pintér Tamás
 • matek

HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Edzés ideje:

 • Abony:
  Kezdõ csoport:
  Kedd és Péntek : 17:00 - 18:00
  Haladó csoport:
  Kedd és péntek: 18:00 - 19:30
  Versenyzők:
  Hétfő - Szerda - Csütörtök:
  17:00 - 18:30
 • Kocsér:
  Hétfő: 16:30 - 18:00
  Csütörtök: 16:30 - 18:00
 • Nagykőrös:
  Kedd   16:30 - 17:30
  Csütörtök 16:30 - 17:30

Jelenlévők

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen